Een gelukkig en ontspannen 2024!

Beste lezer, we beginnen natuurlijk met je een goed, gezond en ontspannen 2024 toe te wensen. Wij beginnen als lerarencollectief in ieder goed, met een nieuwe aanvulling op deze website, namelijk een workshopagenda!

Verschillende leraren uit de William Chen stijl organiseren wel eens een workshop waarin een aspect van de Tai Chi beoefening verdiept wordt. Vanaf nu kunnen die op deze website geplaatst worden en worden de ontvangers van de nieuwsbrief daarvan op de hoogte gehouden.
Je vindt de nieuwe agenda hier, de eerste workshops zijn geplaatst!

Grootmeester Chen is vorig jaar 90 geworden. Het is nog steeds niet bekend of hij nog een keer naar Nederland komt, maar gelukkig gaf hij het afgelopen half jaar regelmatig online lessen, waar natuurlijk ook geregeld leraren te vinden waren. De komende maanden doet Grootmeester Chen het even wat rustiger aan, via deze link kun je zelf af en toe kijken of hij weer les geeft, als je dat mocht willen.

Op de afbeelding bij dit blog zie Grootmeester Chen tijdens een online les de Tai Chi principes demonstreren met een vol krat spullen. Even later vloog de bureaustoel met daarop het krat door de ruimte, toen hij een flinke schop uitdeelde! Overigens zie je rechts in beeld dat er veel mensen op de online les waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven