Grootmeester Chen in augustus weer in Nederland

Workshop met Grootmeester William C.C.Chen
22 t/m 25 augustus 2014

Grootmeester William C.C.Chen, geboren in 1935 in China, geniet wereldwijde bekendheid door zijn praktische benadering van de T’ai Chi Chuan. Hij geeft al meer dan 50 jaar les en ontwikkelt steeds nieuwe aandachtspunten (body-mechanics, three nails, big toe, etc.).

Van 22 t/m 25 augustus 2014 is Grootmeester Chen weer in Nederland voor zijn jaarlijkse bezoek. Tijdens deze dagen geeft hij meerdere workshops, bestaande uit 2, 3 of 5 lessen. Aan de orde komen vorm (korte- en lange handvorm, zwaardvorm), applicaties en push-hands. Er is dus voor ieder wat wils! Ook voor beginners zijn de lessen van Meester Chen toegankelijk en inspirerend.

T’ai Chi beoefenaars van alle niveau’s zijn welkom bij de lessen. Een bijzonder kans om direct de ontspannen, krachtig en volledig verbonden bewegingen van Master Chen te ervaren.

Plaats:

Frans Otten Stadion
IJsbaanpad 43
Amsterdam
Tram 16 vanaf het Centraal Station

Verdere informatie:

  • Inschrijven vooraf is noodzakelijk: per workshop kunnen maximaal 30 personen meedoen.
  • Alle lessen vinden plaats in het Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, Amsterdam.
  • Je kunt je inschrijven voor hele workshops, bestaande uit 2, 3 of 5 lessen.
  • Er zijn geen losse lessen mogelijk. De workshop op vrijdag (A, van 17 tot 20 uur) is zeer geschikt voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben met TCC. Natuurlijk kunnen ook meer geoefenden meedoen!
  • Elke les duurt 50 minuten, gevolgd door een korte pauze. De lunchpauze is ongeveer 2 uur; er is een eetcafe in het Frans Otten Stadion.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven