Ceciel Kroes

Ceciel KroesAmsterdam
tel: 0031 -636 181 405
ckroes@dds.nl

Geeft les aan groepen en privé.
Workshops binnen en buitenland.

Startte tai chi chuan in 1993 bij M. van Staalduijnen en werd zo leerling van grootmeester William C. C. Chen. Geeft les sinds 2002, groepen en privé, ontving in 2002 het sifu-certificaat, in 2013 het master-diploma voor alle vormen, applicaties, push hands.

Van 2008 tot 2012 bestuurslid van Stichting Taijiquan Nederland, portefeuilles jury en buitenland beleid. Sinds 2012 bestuurslid van de Tai Chi / Qigung Federatie Europa.

Ik hou erg van het bestuderen van verschillende Tai Chi stijlen en vormen, jureer bij internationale competities, volg meetings en workshops en beoefen zodoende andere vormen en wapens. Maar mijn kern blijft bij de leer van grootmeester William C. C. Chen.

Persoonlijke achtergrond:
Beeldend kunstenaar en klassiek musicus. De Tai Chi Chuan als een beweging-/vechtkunst sluit naadloos aan bij de ervaringen van zelfontplooiing, discipline, bevrijden en terugvinden van eigen identiteit. In balans komen, al dan niet met een ander.

Het Zwaard is van de traditionele wapens mijn absolute favoriet. Het werken met de zwaard-vorm heeft veel dimensie en is een goede ‘levens-oefening’, en gewoon ook heel fijn om te doen!

Ceciel Kroes, zwaardvormCeciel Kroes, zwaardvorm Ceciel Kroes, zwaardvorm

Scroll naar boven