David M. Knibbe

Geeft les in Haren: Boeremapark, Eelde: Museum de Buitenplaats en in de kerk van Peize.

Viaductstraat 13, 9725 BH Groningen.
www.taichigroningen.nl
david.m.knibbe@hetnet.nl

Over David M. Knibbe

Tai Chi Groningen bestaat vanaf 1995. De laatste jaren, mede door toedoen van corona, geef ik steeds meer buiten les. Ik geef dan les in de Tai Chi principes in de stijl van William Chen en Qigong oefeningen van allerlei stijlen. Ook in de uitvoering van de Qigongoefeningen zijn de principes van William Chen terug te vinden.

In het Boeremapark in Haren zijn de lessen op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 9.30-10.15 uur. Verder geef ik op woensdagmorgen van 11.15-12.00 uur les in Museum de Buitenplaats in Eelde in de Appelhof en in de kerk van Peize op maandagavond in de wintermaanden.

Het Boeremapark in Haren is uniek wat betreft het laagdrempelig lesgeven in Tai Chi/Qigong oefeningen. In de zomermaanden zijn de lessen in het Boeremapark gratis en word ik betaald door de Stichting Burgemeester Boeremapark. Onder andere door de gratis lessen en de prachtige omgeving heb ik veel leerlingen die anders nooit Tai Chi/Qigong gedaan zouden hebben en nu trouw regelmatig meedoen. Het buiten oefenen geeft een extra gezondheid boost, geeft meer verbinding met de natuur en door het grote aantal deelnemers meer sociale contacten.

Ik ben opgeleid in de Tai Chi Chuan van William C.C. Chen en in de Chi Neng Qigong bij Patricia van Walstijn van het Chi Neng Instituut. Ik geef met veel plezier les en ervaar elke dag de gezondheidsvoordelen van de oefeningen.

Videomateriaal van David is hier te bekijken.

Scroll naar boven