Maartje van Staalduijnen 1943 – 2016

Vol ongeloof en intens verdrietig moeten wij helaas meedelen, dat onze geliefde lerares en mentor Maartje van Staalduijnen geheel onverwacht gestorven is.

Wij kunnen ons nog niet indenken hoe groot het gemis van haar inspirerende aanwezigheid zal zijn.

Omtrent het verloop van komende dagen met betrekking tot de uitvaart ed. zullen wij op deze website nader berichten, of wij nemen persoonlijk contact op.

Onze oprechte deelneming met een ieder die Maartjes verscheiden als verlies zullen ervaren.

Ceciel Kroes
Sabine Weihrauch
Sam Franklin

Informatie over de uitvaart zal via Maartje’s website gecommuniceerd worden. Maartje kennende zou zij het waarderen wanneer zij niet op sociale media genoemd zou worden. Dank voor het respecteren van deze wens.

 

 

3 gedachten over “Maartje van Staalduijnen 1943 – 2016”

  1. Een paar dagen geleden kreeg ik het bericht van een (oud)Taiji-leerling omtrent het overlijden van Maartje van Staalduinen. Sindsdien voel ik de behoefte op één of andere manier te reageren. Mijn welgemeende excuses dat ik gekozen heb voor deze manier.
    Maartje leerde ik kennen in de workshop met William Chen in 1980 of daaromtrent.
    Door het gezamenlijk organiseren van de workshops met William Chen van uit Stichting Taijiquan Nederland(voorheen Stichting Tai Chi Chuan Amsterdam) gedurende 10 jaar heb ik Maartje leren kennen als iemand die iedereen liefdevol benaderd (of verwar ik dat met oordeelloos), whatever ze bereikt haar doel. Ik zie haar als een goede vriendin en het spijt mij dat ik haar niet nog een keer gesproken heb. Goede reis Maartje in je volgende Wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven