Terugblik op de Body Mechanics Dag 2014

Beste William C.C.Chen Body Mechanics familie-vrienden, 

Hartelijk dank iedereen voor zijn / haar komst en inzet op onze 2-e Body Mechanicsdag! 
Na aanvankelijk toch wel moeizame aanloop is het een heel geslaagde gezellige en leuke dag geworden. Een lager aantal deelnemers had ook voordelen: in kleinere groepen meer aandacht en tijd voor individuele studenten, en de leraren hadden meer tijd om met elkaar bij te praten.

De buitenlandse leraren zijn ook met een echt William C. C. Chen familieconnectie-gevoel aangestoken, ze hebben – naar zeggen – een hele fijne tijd met ons gehad. Ook van de deelnemers heel veel positieve reacties, eigenlijk alleen maar positieve reacties! 

Edwin dankjewel voor de optimistische Haagse manier ontvangst bij de deur. Voor Zwollenaren was dat vast een leuk moment van historisch herbeleven. Winkelbeheer verliep fantastisch, echt bedankt Ronald en Gerbrand.

Laura en Jan Top lezing echt leuk, precies lang genoeg en leuke informatie, en de inrichting door Roland, zag er gezellig uit én functioneel !

Alle workshops werden ook bezocht door ook leraren om zo nodig te assisteren en/of nieuwe ideeën op te doen en later uit te wisselen. Daarom, nogmaals dank voor al jullie hulp en enthousiaste inzet. Onderstaand een aantal foto’s met dank aan Nils Klug voor het maken en toesturen. (Klikken opent een vergroting.)

Met hartelijke B-M groeten, 

Judith en Ceciel

2 gedachten over “Terugblik op de Body Mechanics Dag 2014”

  1. Judith en Ceciel hartelijk dank voor de organisatie van deze bijzondere Tai Chi dag. Goed en verhelderend om de principes van William Chen eens van een collega uitgelegd te krijgen. Leuk om oude bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik kan en kom zondag 29 juni.

  2. Nicole Duran

    Judith en Ceciel en ook alle anderen bedankt voor de inspirerende tai chi dag. Er borrelt nog regelmatig iets boven aan oefening en/of toepassing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven